Vaatekaupat ja muotimaailma

 Vaatteet ovat yksi suosituimmista artikkeleista kun puhutaan siitä, mitä ihmiset ostavat nettikaupoista. Suuret vaatekaupat käyttävätkin valtavia rahasummia hakukoneessa näkymiseen, mutta pienempikin voi hyvin pärjätä pätevällä hakukoneoptimoinnilla.
Monet muotitietoiset ihmiset käyttävät paljon aikaa myös erilaisten muotijulkaisujen ja blogien seurantaan. Näillekin on tärkeää olla näkyvillä Googlessa, jotta kävijöitä riittää.
Samoin muotiin oleellisesti liittyy myös hiukset ja kampaamot. Monelle kampaamolle Google on tärkeä kanava asiakkaiden hankintaan, kyllähän moni espoolainen esimerkiksi ottaa Googlen esille, kun tarvitsee kampaajaa. Sitten vain hakusanoiksi kampaamo Espoo ja aletaan selaamaan hakutuloksia. Sieltä voi löytyä hyvinkin seuraava vakiokampaaja, esim http://www.hiusateljeeninahable.com/
.
Muotimaailmaan liittyvät oleellisesti myös erilaiset hiuslisäkkeet ja hiustenpidennykset. Jotkut hankkivat niitä naamiaisiin ja toiset ostavat ihan vain peittääkseen kaljuaan, mutta suurimmalle osalle ne ovat hyvin tärkeä osa omaa identiteettiä kuten vaatteetkin. Hiuslisäke tai hiustenpidennys hankitaan vain muotitietoisesta myymälästä ja malleja sovitetaan kuten muotivaatteitakin.
Sen vuoksi näissä tuotteissa panostetaan tuotesijoitteluun ihan yhtä lailla kuin kaikissa muissakin tuotteissa. Kalleimmat mallit laitetaan näkyviin parhaille paikoille ja huokeammat vaihtoehdot löytyvät sitten alahyllyltä. Toki nettikaupoilla ja kivijalkakaupoilla on paljon eroja ja nykyään panostetaan aika paljon molempiin. Aiheesta lisää http://www.recomnetwork.org/
. Ja yleensä vielä niin, että ihmiset voivat katsella tuotteita netissä ja tulla ostoksille kauppaan.

     
           
           
           
           


 
 
 

Copyright © 2001-2016 Yhteystiedot: Tabi Search, 00100 Hki, tabisearch@tabisearch.com