Kotipalvelut ja siivouspalvelut

 Esimerkiksi monille siivousyrityksille hakukoneessa näkyminen on erittäin tehokas mainonnan muoto. Kun esimerkiksi Oulussa asuva henkilö tarvitsee siivousapua kotiinsa, todennäköisesti hän kirjoittaa Googleen hakusanoiksi: siivous Oulu. Sitten hän katsoo muutaman ensimmäisen hakutuloksen ja valitsee niistä yrityksen, jolta tilaa palvelun.
Ja jos yritys hoitaa työn hyvin, asiakas todennäköisesti tilaa jatkossa palvelunsa samasta yrityksestä.
Tai toinen esimerkki on henkilö, joka etsii apuvälineitä vanhuksille, esimerkiksi omille vanhemmilleen. Hän laittaa hakukoneeseen hakusanan rollaattori tai pyörätuoli ja alkaa selailemaan hakutuloksia. Tuskin kukaan tutkii tuloksia montaa sivua, vaan eniten kävijöitä keräävät ne, jotka ovat ensimmäisellä sivulla ja sielläkin mielellään yläpäässä. Ja tällöin rollaattorin pääsee myymään se, joka on hyvin sijoittunut. Tai pyörätuoli -kauppaa pääsee hieromaan hakutulosten kärjessä olevat.
Erittäin suosittu kotielämään liittyvä asia on myös sisustaminen. Kaikenlainen kodin tuunaaminen on ollut suosittua jo useita vuosia, joten sisustussuunnittelijoita tarvitaan joka suunnalla. Samoin paljon on kysyntää erilaisten sisústustavaroiden myyjille, olipa kyseessä sitten nettikauppa tai perinteinen kivijalkakauppa. Näiden yritysten olisi tärkeää huomata sellainen asia kotisivujensa markkinoinnissa, että ihmiset eivät välttämättä etsi joitain tiettyjä tuotteita netistä, vaan hakevat yleisesti sisustustavaraa ja palveluita omalta alueeltaan. Niinpä esimerkiksi Espoossa asuva ihminen todennäköisesti hakee sanoilla sisustus Espoo, eikä suinkaan käytä yksilöllisiä hakuja kuten 'pähkinänvärinen 60cm leveä lipasto'.     
           
           
           
           


 
 
 

Copyright © 2001-2016 Yhteystiedot: Tabi Search, 00100 Hki, tabisearch@tabisearch.com