Hakukoneoptimointi yritysmaailmassa

 Monille yrityksille Googlen luonnollisissa hakutuloksissa näkyminen on erittäin tehokas markkinointitapa. Klikkaushintaiseen mainontaan verrattuna se tuo kävijöitä monesti paljon enemmän ja ja huomattavasti halvemmalla.
Monissa nettimarkkinointiin keskittyneissä yritysvalmennuksissa kiinnitetäänkin nykyään paljon huomiota siihen, että somen lisäksi yrityksen pitäisi näkyä hyvin myös Googlen luonnollisissa hakutuloksissa. Tällainen nykyaikainen yritysvalmennus on kyllä kaiken kaikkiaan hyvä asia. Vaikka perinteisemmät ja erikoisemmat valmennusmuodot toki pitävät myös pintansa. Mutta esimerkiksi nykyään niin suosittu logoterapia ei pelkästään riitä, vaikka se avaisikin hyvin yrittäjän silmiä. Logoterapian lisäksi olisi hyvä panostaa myös käytännön näkyvyyteen ja markkinointiin.
Siksi onkin outoa kuinka vähän yrityksissä on kiinnitetty huomiota siihen, kuinka hyvin yrityksen kotisivut löytyvät hakukoneen kärkisijoilta. Samalla kun upotetaan tuhansia euroja moniin muihin mainostapoihin niin unohdetaan se, että hakukoneoptimoinnilla voitaisiin saavuttaa yhtä hyviä tuloksia vain murto-osalla muun markkinoinnin hinnasta.
Tämä ei tarkoita, että kaikki muu mainonta pitäisi unohtaa. Sen sijaan hakukoneoptimointi pitäisi ottaa osaksi yrityksen markkinointistrategiaa.
     
           
           
           
           


 
 
 

Copyright © 2001-2016 Yhteystiedot: Tabi Search, 00100 Hki, tabisearch@tabisearch.com